Lily on 18–34-vuotiaiden naisten, tarpeisiin tehty media. ”Lily on uudenlainen tapa tehdä ja kuluttaa mediaa. Nuoret naiset haluavat lukea sekä ammattitoimituksen tekemää sisältöä että toistensa ajatuksia. He vaativat medialtaan jatkuvaa vuorovaikutteisuutta”, kertoo Lilyn päätoimittaja Jenni Lieto.

Nopeasti kasvaneesta bloggaamisesta on tullut pysyvä ilmiö myös Suomessa, ja nuoret aikuiset naiset ovat blogien aktiivisinta kirjoittaja- ja lukijakuntaa. ”Muotiblogit ovat kohderyhmälle tärkeitä, mutta muodin lisäksi naiset kaipaavat myös muuta sisältöä. Ystävänpäivänä, 14. helmikuuta 2011 avautuva Lily.fi ei olekaan pelkkä muotiblogiportaali, vaan verkkomedia 18–34-vuotiaille naisille”, sanoo Lieto.

Lily tähtää nuorten aikuisten naisten ykkössaitiksi. ”Lilyllä ei ole suoraa kilpailijaa. Vuoden 2011 loppuun mennessä tavoittelemme 38 000 viikkokävijää, joista suuri osa on aktiivisia palstanpitäjiä eli he osallistuvat myös Lilyn sisällön luomiseen”, sanoo A-lehtien toimitusjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen.

Lilyn toimitukseen kuuluvat päätoimittaja Jenni Liedon lisäksi toimituspäällikkö Kati Toivanen sekä tuottajat Jenna Kämäräinen ja Anna Karhunen. Lilyn valitsemat bloggaritoimittajat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä A-lehdissä olevan toimituksen kanssa. Verkkojulkaisun visuaalisen ilmeen ovat suunnitelleet AD:t Marjo Saarela ja Tuomas Pajuniemi yhdessä pariisilaisen suunnittelutoimiston Ahonen & Lambergin kanssa, joka on vastannut myös Lily-logon suunnittelusta.