Harri Lindfors siirtyy uuteen tehtäväänsä Sanoma Magazines Finlandin Verkkojulkaisuista, jossa hän on verkkopäätoimittajana vastannut Suomen johtavan aikakauslehtikustantajan verkkosivustojen sisältöjen kehittämisestä. Aiemmin Harri Lindfors on toiminut toimituspäällikkönä Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisuissa vastaten digitaalisista projekteista sekä muun muassa Kemiran, Nokian, Tapiolan ja UPM:n asiakkuuksista.
 
– Tietokone on hienosti tehty ammattilehti, jonka sisältö puhuttelee lukijoitaan paitsi painetussa lehdessä ja verkossa, pian myös iPadissa. Tietokone on ollut läpi historiansa edelläkävijäjulkaisu, jota haluan kehittää entistäkin monipuolisemmaksi, näyttävämmäksi ja innostavammaksi, Harri Lindfors sanoo.
 
Tietokoneen edellinen päätoimittaja Hannu Järvinen siirtyi syyskuun alussa Sanoma Magazines Finlandin Verkkojulkaisut-toiminnon johtajaksi.