DI Timo Tolsa, 59, toimii Tekniikka & Talouden vastaavana päätoimittajana 28.2.2011 asti. Lehden 2. päätoimittajaksi on nimitetty FM Terho Puustinen, 39, joka siirtyy vastaavaksi päätoimittajaksi 1.3.2011 alkaen.

Terho Puustinen on nimitetty lisäksi Metallitekniikka-lehden päätoimittajaksi ja hän jatkaa myös Energia-lehden päätoimittajana. Metallitekniikka jatkaa ilmestymistään itsenäisenä lehtenä. Energia puolestaan ilmestyy vuoden 2011 alusta Tekniikka & Talouden liitelehtenä.

Terho Puustinen on toiminut aiemmin Talentumissa Energia-lehden päätoimittajana vuodesta 2008 ja Talouselämä-lehden toimittajana 2000-2008.

Timo Tolsa on työskennellyt Talentumissa lukuisissa eri tehtävissä. Hän on muun muassa käynnistänyt Tietoviikko- ja MikroPC-lehtien toiminnan, toiminut yli 20 vuotta Talentumin kansainvälisen yhteistyökumppanin International Data Group IDG:n maajohtajana, yhtiön johtoryhmän jäsenenä, toimittajana, toimituspäällikkönä ja usean lehden päätoimittajana.

”Talentumissa minulla on ollut mahdollisuus toimia hyvin monipuolisissa tehtävissä ja kehittää uutta. Parasta on ollut se, että työ on ollut erittäin
palkitsevaa ja olen saanut tehdä sitä asiansa osaavien ihmisten kanssa. Yhtiön palveluksessa olen ollut yli 30 vuotta ja lähes kymmenen vuotta nykyisessä päätoimittajan tehtävässäni. Koen saaneeni aikaan sen, mitä tehtävissäni on ja mitä olen halunnut. Lehden täyttäessä 50 vuotta helmikuussa 2011, paranevien suhdannenäkymien maisemassa, voin luovuttaa vastuun seuraajille. Nyt haluan saada itselleni enemmän mahdollisuuksia kirjoittamiseen ja muihin töihin”, Timo Tolsa sanoo.

Metallitekniikan päätoimittaja Mika Hämäläinen, 51, siirtyy kehittämään Talentumin muita tekniikkalehtiä osana Tekniikka & Talous -lehtiryhmää ja uusia tuotteita tekniikkalehtien kokonaisuuteen.