Markkinointi & Mainonnan päivittäistä työskentelyä johtaa toimituspäällikkö Mattias Erkkilä M&M:n nykyisen päätoimittajan Saila-Mari Kohtalan jäädessä äitiysvapaalle syys-lokakuun vaihteessa. Lehdet jatkavat ilmestymistään entiseen tapaan.

Talouselämän ja Markkinointi & Mainonnan toimitusten yhdistäminen tähtää lehtien ja verkkopalveluiden sisällön parantamiseen ja uudenlaiseen
toimintatapaan.

”Koetamme napata molempien toimitusten osaamisesta ja toimintakulttuurista parhaita puolia. Talouselämä on tinkimättömän laadukas ja analyyttinen yleistalouslehti, Markkinointi & Mainonta taas ketterä, uutta luovaa taloutta ja myynnin ja markkinoinnin näkökulmia korostava erikoislehti. Uskomme, että toimitukset pystyvät yhdessä tuottamaan lukijoille entistäkin parempaa luettavaa”, Talentumin lehtiliiketoiminnan johtaja Elina Yrjölä uskoo.