KTM Mika Koivula on nimitetty Gummerus Oy:n digitaalisen kustantamisen liiketoiminnan johtajaksi 17.9.2010 alkaen. Koivula vastaa sähköisen liiketoiminnan kehittämisestä Gummeruksen perinteisen kirjatarjonnan rinnalle. Toimialue kattaa kaikki digitaalisiin kanaviin ja päätelaitteisiin tuotetut sisällöt, kuten eKirjat, äänikirjat sekä POD-tuotteet.

Koivula on aiemmin toiminut mm. mainostoimisto Viherjuuren Verkkoviestinnän toimitusjohtajana ja mainostoimisto PHS Interactiven perustajana ja toimitusjohtajana. Viimeksi hän johti sumuvalkokankaisiin erikoistuneen kasvuyrityksen FogScreen Oy:n kansainvälistämistä.

”Mikalla on laaja ja monipuolinen kokemus online- ja mobiilimaailmasta. Hänen myötään saamme Gummerukseen osaamista, jota tarvitsemme perinteisen kirjakustantamisen rinnalle. Digitaalinen kustantaminen on jatkossa elimellinen osa normaalia kustannusliiketoimintaa. Tavoitteenamme on tarjota lukijoille laadukkaita sisältöjä kanavasta riippumatta”, toimitusjohtaja Ilkka Kylmälä kertoo.