Alma Media Oyj ostaa Porissa toimivan Intermedia Partners Oy:n osakekannan ja laajentaa yrityskaupan myötä liiketoimintaansa kuluttajille suunnattuihin yrityshakemistopalveluihin. Intermedia Partners Oy:n kehittämä ja ylläpitämä internet-yrityshakupalvelu Suomenyritykset.fi kasvattaa Alma Median alueellisten ja paikallisten sanomalehtien verkkopalveluiden palvelutarjontaa ja tukee niiden kehittymistä entistä yhteisöllisemmiksi ja erilaisia sisältökokonaisuuksia tarjoaviksi monipuolisiksi kuluttajapalveluiksi. Paikallisyhteisöä palvelevien yritysten tiedot ovat oleellinen osa tällaista palvelukokonaisuutta.
 
”Sähköisten hakemistojen markkina on Suomessa varsin kilpailtu. Uskomme, että voimme haastaa yrityshakupalveluiden muut toimijat integroimalla Suomenyritykset.fi:n osaksi luotettujen ja tunnettujen maakunta- ja paikallislehtiemme verkkopalveluita. Palvelun markkinoinnissa voimme hyödyntää laajasti Alma Media -konsernin vahvoja mediatuotteita”, toteaa Petri Hakala, Satakunnan Kansan kustantaja.
 
Suomenyritykset.fi sisältää yli 300 000 suomalaisen yrityksen tiedot noin 800 toimialalta. Suomenyritykset.fi on kaikkien yritystietoa tarvitsevien käytössä maksutta ja ilman rekisteröitymistä. Intermedia Partners Oy työllistää tällä hetkellä 20 henkilöä. Yrityskaupalla ei arvioida olevan henkilöstövaikutuksia. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista.