Tamperelaisen markkinointiviestinnän kokonaispalveluja tarjoavan Mainoskenttä Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu valtiotieteiden maisteri Ville Lehtinen. Lehtinen on työskennellyt Mainoskentässä vuodesta 2002, viimeksi yhteys- ja kehitysjohtajana.

Mainoskenttä vahvistuu vuoden 2011 alusta, kun samaan konserniin kuuluvat mainostoimistot Mainoscraft Oy ja Divico Oy sulautuvat osaksi Mainoskenttää. Ville Lehtinen toimii sulautumisen myötä syntyvän uuden Mainoskentän toimitusjohtajana. Mainoskentän nimen alla jatkavat myös yhtiön digi- ja viestintäpalvelut. Kaikkien toimistojen yhteinen ammattitaito siirtyy osaksi uutta Mainoskenttää.

Mainoskentän asiakkaisiin kuuluvat mm. Särkänniemi, Sandvik Mining&Construction, Tampereen kaupunki, Kiilto, Omron, PD Personnel, Voglia, ThermiSol, MetsäTissue sekä Kurikan kaupunki.

Mainoskentän ja Mainoscraftin toimitusjohtajana toiminut Anu Pohjois-Koivisto jättää tehtävän perhesyistä. Mainostoimisto Divicon toimitusjohtaja Jarmo Rautiola jatkaa uudessa Mainoskentässä projekti- ja kehitysjohtajana.