Hän on toiminut viimeksi British American Tobacco Oy Finlandissa edustajana Pohjois-Suomen alueella. Aiemmin Manner on toiminut myyntitehtävissä Stockmannilla, TeliaSoneralla ja Tapiolassa. Hänen tehtävänään on uusien asiakkaiden hankinta, sekä asiakkuuksien hoitaminen ja kehittäminen.

”ePressi.com on vajaan vuoden ajan kestäneen toimintakautensa aikana kehittynyt harppauksin ja palvelu on saanut merkittävän määrän asiakkaita. Markkinatilanne on otollinen ja palvelulle on selvästi kysyntää, joten meille syntyi akuutti tarve saada lisätyövoimaa. Tuukka tuo meille tärkeän lisän asiakasrajapintaan ja hänen työpanoksensa odotetaan olevan merkittävänä tekijänä nostamassa ePressi.comia seuraavalle tasolle”, toteaa ePressi.comin toimitusjohtaja Riina Vasala.

ePressi.com on digitaalisen Internet-aikakauden tehokkain tiedotuskanava. ePressi.com tarkoittaa nykyaikaa ja netin monipuolisuuden hyväksikäyttöä. Palvelu on hakukoneoptimoitu (SEO), mikä takaa, että kaikki ePressi.comin tiedotteet löytyvät tehokkaasti myös hakukoneista. Kuvien ja muiden mediatiedostojen käyttö sisältyy palveluun. ePressi.comissa on tuhansia median yhteystietoja sisältävä tietokanta, josta käyttäjät voivat halutessaan valita joko laajan tai hyvin kohdennetun jakelun. Lisäksi tiedotteet jaetaan sosiaaliseen mediaan.