Bändin edustajat kertoivat festivaalien yhteydessä järjestetyssä seminaarissa, että pop-muusikoiden tulovirta koostuu nykyisin useasta eri lähteestä. CD-levyjen myynnistä ja tekijänoikeusmaksuista tulee enää pieni osa tuloista. 

Yksi suosituimmista videoista OK Go – This Too Shall Pass – Rube Goldberg Machine version – Official pyörii Youtubessa, jossa se on saanut yli 16 miljoonaa katsojaa. Videon tulot tulivat sponsorilta. Myös lisenssimaksuista ja keikkapalkkioista kertyy merkittävä määrä tuloja.

Myös Sony Music Finlandin toimitusjohtaja Kimmo Valtanen sanoi, että CD-levyjen myyntiä korvataan nyt keikkamyynnillä. Ilman sitä yhtiön toiminta olisi supistunut merkittävästi.  Auraviihde Oy:n ostaminen osaksi Sonyn toimintaa tuo lisää tuloa.

Valtasen mukaan myös Spotifyn tulo markkinoille on ollut piristävää. Spotify on kaikesta epäilystä huolimatta yhtiölle jo tärkeä myyntikanava ja tulonlähde.