Suosittu radio- ja televisiojuontaja ja viihteen monitoimimies Arttu Harkki siirtyy Radio SuomiPOPin iltapäiväohjelman juontajaksi.
 
Arttu on tuttu radioääni Radio Novalta, ja hän on lainannut äänensä Vito-nukelle MTV3:n Game Over –peliohjelmassa, jota hän myös ohjasi. TV-ruudussa hän viihdyttää tällä hetkellä MTV3:n Vihreässä kullassa ja SubTV:n Ratulassa ja juontaa myös MAX-kanavalla Maailman nopein kansa -ohjelmaa. Aiemmin hän on juontanut Nelosen Yllytyshulluja ja Suomen Robinsonia.
 
SuomiPOPille Arttua veti erityisesti kanavan hulvaton meininki, hyvä juontajatiimi sekä kotimaisen popin eliittiesiintyjät ja oma tarve uudistautua radiossa. – Haluan aina tehdä asioita uudella ja tuoreella tavalla. Radio SuomiPOP antaa tähän loistavat mahdollisuudet. Varokaa. Luvassa on suorapuheista viihtymistä, sanailee Arttu Harkki.
 
Suomen ainoalla pelkästään suomalaista pop- ja rockmusiikkia soittavalla radioasemalla SuomiPOPilla on kuuntelijoita viikoittain yli 930 000. Arttua kuullaan 13.9. lähtien Radio SuomiPOPilla arkipäivisin klo 14 – 18.