Talentumin Suomen mediamyynnin myynti- ja markkinointijohtajaksi on valittu 41-vuotias KTM Pia Strömdahl-Koskinen. Strömdahl-Koskinen siirtyy Talentumiin KSF Mediasta, jossa hänellä on ollut vastuullaan Hufvudstadsbladetin, Borgåbladetin, Västra Nylandin ja Östra Nylandin mediamyynti.                   

”Olen innoissani uudesta haasteesta. Minulla on monipuolinen mediakokemus, jota nyt pääsen hyödyntämään uudesta näkökulmasta. Talentumilla on loistavat tuotteet ammattilaisille. Uskon, että löydämme yhdessä Talentumin ammattitaitoisten tekijöiden kanssa hyviä ratkaisuja asiakkaille”, sanoo Strömdahl-Koskinen.      

Ennen KSF Mediaa Strömdahl-Koskinen on työskennellyt muun muassa MTV3:n mediamyynnissä myyntiryhmänpäällikkönä.                                         

Strömdahl-Koskinen aloittaa Talentumissa 13. syyskuuta. Hän raportoi lehtiliiketoiminnan johtajalle Elina Yrjölälle.                                 

Strömdahl-Koskisen edeltäjä Markus Gotthardt siirtyi Talentumista HK Ruokatalon markkinointi- ja tuotekehitysjohtajaksi.