PRWeek-julkaisu kertoo, että Experian Hitwise-mittausfirman mukaan The Timesin vekkolehden osuus Iso-Britannian verkkolehtien kävijämäärästä putosi 15 prosentista 4,1 prosenttiin. Se myös havaitsi, että vain 25,6 prosenttia rekisteröitymään kutsutuista todella kirjautui verkkosivustolle.

PRWeekin haastattelemien asiantuntijoiden mukaan tulos ei ole yllätys. Tämä tapahtuu aina kun ilmainen sivusto muuttuu maksulliseksi. Menestyäkseen The Timesin odotetaan tuottavan sivustolle ainutlaatuista sisältöä, jota se markkinoi Timesin laajalle lukijakunnalle, ja ironista kylläkin muiden ilmaisten kanavien kautta.

The Times ei ole itse ilmoittanut, miten maksullisuus on toiminut. Tähän mennessä rekisteröitymään on päässyt koemielessä yhdellä punnalla 30 päivän ajaksi. Lehden pääomistaja Rupert Murdoch on ilmoittanut, että lehti veloittaa jatkossa yhden punnan päivässä ja kaksi puntaa kahden viikon lukuoikeudesta.