Talouselämä-lehden päätoimittajaksi on valittu 49-vuotias journalistisen johtamisen ammattilainen Reijo Ruokanen. Ruokanen siirtyy Talouselämään Ilta-Sanomien päätoimittajan tehtävästä.
 
”Olen tehnyt uutisia yli 20 vuotta eri työnantajien palveluksessa. Nyt on aika siirtyä syvemmälle menevään ja enemmän eteenpäin katsovaan journalismiin. Se, että pääsen tekemään Suomen parasta talouden aikakauslehteä, on suuri etuoikeus”, sanoo Ruokanen.
 
Ennen Ilta-Sanomia Ruokanen on työskennellyt muun muassa Iltalehdessä toimituspäällikkönä ja MTV3:n Lontoon kirjeenvaihtajana.
 
Talouselämää julkaisevalle Talentumille Ruokasen rekrytointi tuo uutta näkökulmaa.
 
”Reijo ryhtyy johtamaan hyvässä kunnossa olevaa brändiä, jonka tekijät ovat alansa huippuja. Hänellä on monipuolinen kokemus journalistien johtamisesta sekä lehtikonseptien luomisesta ja kehittämisestä. Reijon ajattelutapa on hyvin lukijalähtöinen, mikä tukee Talouselämän kehittämistä”, sanoo Talentumin Suomen lehtiliiketoiminnan johtaja Elina Yrjölä.
 
Ruokanen aloittaa Talouselämässä syyskuussa.
 
Talouselämä-lehteä kustantaa Talentum. Talouselämän levikki on 80.101 kpl, ja se on ilmestynyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1938.