Urban Abstact -sarja nähtiin Nelosella marraskuussa 2009. Nelonen on koko historiansa aikana panostanut jatkuvasti uudistuvaan kanavailmeeseensä. Tuorein uudistus ja uusi kanavalupaus ”Viihde on hyväksi” julkistettiin huhtikuussa. Nelonen jatkaa kunnianhimoista linjaansa ja tuo katsojien iloksi uutta kanavailmeeseensä koko kesän.

 
Design-studio Musuta on suomalainen yritys, joka toimii Helsingissä ja Tokiossa. Musuta luo taidetta, konsepteja, designia ja graafista suunnittelua. Nyt Cannesissa palkittu teos on aiemmin palkittu Lontoossa D&Ad kilpailussa pronssilla, sekä Rotterdamin European Design Awardseissa pronssilla. Teos syntyi Tokiossa vuoden 2009 aikana.

 Cannes Lions on maailman arvostetuin mainoselokuvakilpailu, joka järjestettiin tänä vuonna 57. kerran. Kilpailuun oli ilmoitettu tällä kertaa yli 20.000 työtä eri kategorioihin yli 90 maasta.

 Urban Abstract sarjan ovat luoneet Jopsu Ramu ja Timo Huhtala yhteistyössä heidän japanilaisten yhteistyökumppaniensa Shun Kawanamin ja EDP Graphics tuotantoyhtiön kanssa. Äänimaailman on säveltänyt Chikao Maruyama.

 Neloselle Urban Abstract –sarjan tilasivat johtaja Pia Kalsta ja markkinointipäällikkö Arja Oikarinen.

http://www.nelonen.fi/jatkuu/