AP24.fi palvelu on osoittatunut tarpeelliseksi ja toimivaksi ratkaisuksi. Monet mediatalot jo käyttävät sen palveluja hankkiessaan kätevästi laadukkaita juttuja.  Palveluun liittyy jatkuvasti lisää toimittajia, jotka voivat itse ladata aineistonsa sivustolle. Uusin tulokas on toimittaja Mika Horelli, jonka asemapaikka on New Yorkissa. Hän toimittaa suomalaiselle medialle AP24.fi:n kautta uniikkia aineistoa.

AP24.fi -tyyppisiä palveluita on syntynyt eri maihin kun mediatalot vähentävät toimittajakuntaansa ja samalla haluavat korkeatasoista sisältöä joko printtiin tai verkkoon. Uuden teknologian seurauksena myös toimittajien mahdollisuus tuottaa aineistoa palveluun mistä päin maailmaa tahansa on helpottunut.

Aineistoa myydään kertakauppana, jolloin ostaja voi hankkia joko yksinjulkaisuoikeuden tai vain julkaisuoikeuden. Toimittajat hinnoittelevat juttunsa oman harkintansa mukaan. AP24.fi tekee jatkossa myös pitempiaikaisia sopimuksia kustantajien kanssa AP24.fi:n aineiston käyttämisestä.

Palvelusta vastaa media-alan yritys JSP Media Oy.

Lisää tietoja:

AP24.fi

info@ap24.fi