URHOtv:n kasvun myötä yhtiö on päättänyt vahvistaa hallitustaan. Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Arne Wessberg ja uusiksi hallituksen jäseniksi Jarkko Nordlund, Einar Ahlström, Lotta Uusitalo ja JP Virtanen. Kaikkien toimikausi alkaa 1.7.2010.

– Televisio on tällä hetkellä erittäin mielenkiintoisessa muutosvaiheessa ja tämä kehitys kiinnostaa minua tavattomasti. Olen käynyt läpi monet alan murrokset, mutta nyt olemme keskellä todennäköisesti suurinta muutosvaihetta erityisesti käyttäjän kannalta ja uskon, että kokemuksestani on hyötyä URHOtv:lle tämän murroksen läpikäymisessä. Urho elää erittäin mielenkiintoista kasvuvaihetta juuri nyt, toteaa Arne Wessberg.

Wessberg (67) on aiemmin toiminut muun muassa YLE:n toimitusjohtajana, Euroopan yleisradioliiton EBU:n puheenjohtajana sekä Nokian hallituksen jäsenenä. Jarkko Nordlund on Universal Musicin toimitusjohtaja ja aiemmin toiminut mm. Viasatin toimitusjohtajana. Einar Ahlström on Tarragon AB:n toimitusjohtaja ja liikkeenjohdon konsultti Tukholmasta, Lotta Uusitalo asianajotoimisto Procopé & Hornborgin osakas ja JP Virtanen Avaus Consultingin toimitusjohtaja ja partneri.

Samalla konsulttisopimuksen puitteissa URHOtv:n vetäjänä vuoden ajan toiminut Ahti Leväaho jättää yhtiön.

– URHOtv on nyt vuoden ikäinen ja saatu hyvin käyntiin. Meillä on yli 100 000 tilaajaa, sopimukset muun muassa Soneran ja YLE:n kanssa ja erittäin hyvä brändin tunnettuus. Kun nyt siirrymme rakennusvaiheesta kehitykseen, vahvistamme myös organisaatiotamme. Hyppään itse vetäjän paikalle samalla kun muodostamme yhtiölle vahvan hallituksen, kertoo URHOtv:n pääomistaja ja perustaja Peter Ekelund.

Tuorein esimerkki URHOtv:n kehityksestä on jalkapallon MM-kilpailut, joita voi seurata nyt myös URHO Play web-tv:n kautta. Palvelu mahdollistaa minkä tahansa MM-ottelun seuraamisen missä tahansa, milloin tahansa, kun käytössä on internet-yhteydellä varustettu tietokone.