News Engine Oy on oululainen yritys ja päätuotteemme on Webnewsmonitor uutisseurantapalvelu. Olemme toimineet verkkomedian seurannan parissa vuodesta 2004 ja toimintamme on kasvanut joka vuosi. Tällä hetkellä olemme yksi markkinoiden johtavista verkkomedian seurantaa tarjoavista yrityksistä.

Haemme nyt asiakaspäällikköä vahvistamaan myyntitiimiämme.

Asiakaspäällikön tehtävä:

Asiakaspäällikkönä toimit osana nuorekasta myyntitiimiämme vastaten uusasiakashankinnasta ja omien asiakkuuksiesi hoidosta. Kiinteä toimipisteesi on viihtyisissä työtiloissamme Oulussa, mutta toimistosi on koko Suomi. Työkaluinasi toimivat uudenkarhea Mac, iPhone sekä lentokone. Asiakkaanasi on pääsääntöisesti viestintäalan ammattilaisia ja johtavassa asemassa olevia henkilöitä. Siksi sinulta odotetaan kykyä ratkaisumallien ehdottamiseen ja hyviä kommunikointitaitoja.

Palkkaus: Pohja + provisio

Lisäksi odotamme hakijalta:

– Positiivista asennetta konsultoivaan  b2b-myyntityöhön
                                                                                                                                                                     – Kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn
                                                                                                                                                    
– Periksiantamatonta luonnetta
                                                                                                                                                                                                             
– Kokemus b2b-myynnistä lasketaan eduksi

Hakuaikaa on 23.8.2010 asti, mutta sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään välittömästi. Työt alkavat kesälomien jälkeen syyskuussa. Tehtävään valittavalle henkilölle tarjoamme monipuolisia työtehtäviä verkkomedian parissa sekä mahdollisuuden uralla etenemiseen.

Jos tiedät olevasi hakemamme henkilö, ota yhteyttä tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:

Jussi Vasala
, p. 040 5565737


jussi.vasala@webnewsmonitor.com

tai

Harri Rauhanummi, p. 040-5256261


harri.rauhanummi@webnewsmonitor.com