Suomen ensimmäinen journalistisin periaattein toimiva nettipohjainen ajankohtaisten tausta-artikkelien ja reportaasien välityspalvelu AP24.fi laajenee. Aineiston tuottajien määrä kasvaa merkittävästi, kun yhä suurempi joukko freenlance-toimittajia on liittynyt tarjoamaan tuotantoaan AP24.fi:n kautta medialle.

AP24.fi on riippumaton ja itsenäinen palvelu, josta sekä printtijulkaisut että verkkomediat voivat ostaa laadukasta aineistoa helposti suoraan verkkosivujen kautta. Toimittajien tarjonta kattaa tausta-artikkeleita, asiantuntija-artikkeleita, haastatteluja, reportaaseja ja kuvia eri alueilta. Myös sarjakuvia on saatavilla. Aiheet kattavat tällä hetkellä kaikki keskeisimmät aihepiirit ja toimialat.

Median edustaja voi tutustua aineistoon hankkimalla maksuttomat tunnukset. Sen jälkeen jutut ovat luettavissa ja kuvat valittavissa. Aineiston voi hankkia joko yksinoikeudella tai pelkällä julkaisuoikeudella.

Toimittajat hinnoittelevat aineistonsa itse ja AP24.fi perii palvelusta välitysmaksun, joka kohtuullisuutensa ansiosta on toimittajille hyvin palkitseva. Eräitä ajankohtaisjuttuja on AP24.fi:n kautta myyty on kymmeniä.

Toimittajat ja asiantuntijakirjoittajat voivat pyytää tunnuksia palveluun, jolloin he pääsevät itse omatoimisesti lataamaan aineistonsa palveluun haluamaan ajankohtana.

AP24.fi palvelu on JSP Media Oy:n toimintaa.  Yhtiössä AP24.fi:n vastuullisena johtajana toimii Paavo Vasala ja päätoimittajana Markku Hurmeranta.

Lisätietoja:

info@ap24.fi

paavo.vasala@ap24.fi

markku.hurmeranta@ap24.fi

www.ap24.fi