Kimmo Laaksonen, 42, on nimitetty Kärkimedian markkinointijohtajaksi 25.6.2010 alkaen.

Laaksonen siirtyy Kärkimediaan Elisa Oyj:n palveluksesta. Laaksonen on tehnyt pitkän uran erilaisissa yritysmyynnin sekä -markkinoinnin johtotehtävissä Elisalla ja Ericssonilla. Koulutukseltaan Kimmo Laaksonen on diplomi-insinööri.

”Näen Kärkimedian vahvana mediakonseptina, jonka kehittämisessä pystyn hyödyntämään omaa kokemustani suurten media-asiakkaiden tarpeista sekä myynnin johtamisesta. Kärkimedia innostaa, koska se on koko maailmankin mittakaavassa ylivoimainen konsepti: lähes kaikki suomalaiset päivälehdet ja niiden verkkolehdet ovat ostettavissa ’yhdeltä luukulta’ joustavasti ja tehokkaasti”, sanoo Laaksonen.

Kärkimedia tavoittaa 4,1 miljoonaa suomalaista säännöllisesti. Kärkimedian omistaa 34 alueensa ykkös-sanomalehteä. Päivittäin ilmestyvien sanomalehtien lisäksi Kärkimedia-paketti kattaa myös 34 verkkolehteä sekä 9 viikkolehteä. Kärkimedian myynti vuonna 2009 oli yli 100 milj.e, henkilöstön määrä 33.