Sanoma Magazines Finland uusii organisaationsa 1. kesäkuuta. Yhtiöön perustetaan uudet Sisältö-, Aikakauslehtien liiketoiminta-, Sarjakuvat ja kirjat sekä Yhteistyökustantaminen -yksiköt.
 
Uusissa yksiköissä on tehty seuraavat nimitykset 1. kesäkuuta lähtien:
 
Aikakauslehtiliiketoiminta-yksikössä Tuula Heikkinen on nimitetty mediamyynnistä vastaavaksi johtajaksi. Hän on aiemmin toiminut Mediamyynnin vt. johtajana sekä myyntijohtajana. Harri Huotarinen jatkaa Kuluttajamyynnistä vastaavana johtajana. Taina Hynninen on nimitetty brändiviestinnästä vastaavaksi johtajaksi. Hän on aiemmin toiminut naisten- ja perhelehdistä vastaavana lehtiryhmänjohtajana. Laura Luoma on nimitetty aikakauslehtien liiketoiminnan kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi. Hän on aiemmin toiminut yhtiön naisten- ja perhelehtien brändeistä vastaavana johtajana.
 
Aikakauslehtien liiketoiminta -yksikköä johtaa liiketoimintajohtaja Anne Koski, joka on Sanoma Magazines Finlandin johtoryhmän jäsen.
 
Sarjakuvat ja kirjat -yksikössä Sinikka Alanne on nimitetty sarjakuvista vastaavaksi johtajaksi. Hän on aiemmin toiminut Aku Ankka -tuotteiden brand managerina. Päivi Autio on nimitetty kirjoista ja kerhoista vastaavaksi johtajaksi. Hän on aiemmin toiminut kerhoryhmän päällikkönä.
 
Sarjakuvat ja kirjat -yksikköä johtaa julkaisujohtaja Ulla Leppä, joka on Sanoma Magazines Finlandin johtoryhmän jäsen.
 
Sisältöyksikössä Tapio Kivistö on nimitetty toimitusten esimieheksi. Hän on aiemmin toiminut toimituspäällikkönä Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisuissa.
 
Sisältöyksikköä johtaa sisältöjohtaja Riitta Pollari, joka on Sanoma Magazines Finlandin johtoryhmän jäsen.
 
Elina Männikkö on nimitetty yrityssuunnittelujohtajaksi. Hän raportoi strategiajohtaja Petri Karjalaiselle, joka on Sanoma Magazines Finlandin johtoryhmän jäsen.