Tamperelainen markkinointiviestintätoimisto Villivisio Oy saa uuden toimitusjohtajan. Aiemmin asiakkuusjohtajan tehtävässä toiminut osakas Pasi Kuhmonen ottaa vetovastuun 1.5.2010 alkaen.

Villivision perustajaosakas Pasi Kuhmonen on 32-vuoden iässä saavuttanut unelma-ammattinsa. Jo 25 vuotta sitten Karstulan Vahangan kyläkoulun opettajan tiedustellessa tokaluokkalaistensa ihanneammatteja Kuhmonen ilmoitti silmää räväyttämättä haluavansa isona mainostoimiston johtajaksi.
 
”Ystäväni Jenni tokaisi haluavansa poliisiksi ja minä halusin vain ja ainoastaan mainostoimiston pomoksi. Pikkuisen meitä kummasteltiin, miten tyttö voi olla poliisi ja mitä ihmettä tekee mainostoimisto, ja onko se oikeaa työtä, liekö sitä itsekään tuolloin tiesin”, Villivisio Oy:n tuore toimitusjohtaja Pasi Kuhmonen naurahtaa.
 
Kuljetusyrittäjän poikana Kuhmonen on kasvanut tittelittömään yrittäjyyteen ja pysynyt varsin uskollisena itselleen tekemissään lupauksissa.
 
”Teini-iällä päätin olla koskaan tekemättä CV:tä ja jäädä eläkkeelle viimeistään 30-vuotiaana. No CV on edelleen tekemättä, mutta työnteko jatkuu”, hän naurahtaa.
 
”Suurella intohimolla lunastan lapsuuden haaveeni ja jatkan yrityksemme vahvaa kehittämistä entistä laajemmalla vastuupestillä. Arkinen ja juhlallinen työ asiakkaiden kanssa jatkuu vanhaan malliin.”

Toimitusjohtajan tehtävissä aiemmin toiminut Juha Koivunen siirtyy uusiin tehtäviin. Jatkossa Villivision omistus jakautuu tasan Kuhmosen ja Villivision toisen osakkaan asiakkuusjohtaja *Taru Kumpulaisen* kesken.

”On ollut hienoa olla mukana perustamassa ja rakentamassa yhtä Tampereen nousevista toimistoista. Nyt on kuitenkin aika siirtyä kohti uusia haasteita”, Juha Koivunen sanoo.