Jouko Jokinen (51) on nimitetty 1.8.2010 alkaen Aamulehden vastaavaksi päätoimittajaksi ja Alma Media -konsernin johtoryhmän jäseneksi. Jokinen toimii tällä hetkellä Porissa ilmestyvän Satakunnan Kansan kustantajana. Hän on toiminut ennen nykyistä tehtäväänsä Satakunnan Kansan vastaavana päätoimittajana sekä useissa toimituksen esimiestehtävissä Helsingin Sanomissa.

Aamulehden vastaava päätoimittaja Matti Apunen siirtyy elokuussa 2010 Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVAn johtajaksi. Apunen jatkaa Aamulehden vastaavana päätoimittajana ja Alma Media -konsernin johtoryhmän jäsenenä heinäkuun 2010 loppuun. Apunen on toiminut Aamulehden vastaavana päätoimittajana 10 vuoden ajan, toimittuaan sitä ennen muissa tehtävissä Aamulehdessä noin 15 vuoden ajan.

”Matti Apusen panos sekä Aamulehden että konsernin muiden päivälehtien kehittämisessä on ollut hyvin merkittävä. Aamulehti on nyt hyväkuntoinen, uudistuva ja arvostettu sanomalehti, joka on monella tapaa suomalaisen journalismin keskiössä. Toivotamme Matti Apuselle mitä parhainta menestystä uusissa tehtävissä”, toteaa Alma Median toimitusjohtaja *Kai Telanne*.

Alma Media käynnistää välittömästi Jouko Jokisen seuraajan rekrytointiprosessin.