Tradenomi Eerika Roos-Kulvik on nimitetty SuomiTV:n tiedotuspäällikön tehtävään 22.3.2010 alkaen. Työssään Eerika Roos-Kulvik vastaa kanavan sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta sekä lehdistösuhteista.
 
Aiemmin Eerika Roos-Kulvik on toiminut Kustannus Oy Iltalehden palveluksessa yli kymmenen vuoden ajan eri tehtävissä.
 
SuomiTV on valtakunnallinen ja kaupallinen tv-kanava, jonka lähetyksiä voi katsoa ilmaiseksi. Kanavan ohjelmisto koostuu muun muassa sarjoista, luonto-ohjelmista, dokumenteista, harrastusohjelmista, lastenohjelmista, elokuvista ja uutis- ja ajankohtaisohjelmista. Kanava välttää lapsille sopimattoman ohjelmiston lähettämistä lasten valveillaoloaikana.
 
Kanavan omistavat kanadalainen tv-alan rahoittamiseen erikoistunut yritys Ontario Inc. sekä suomalaiset pienosakkaat. Kanavan toimitusjohtajana on Jarmo Kalliola.