Kaleva-lehdelle antamassaan haastattelussa Pentikäinen toteaa, että kannettavat lukulaitteet tulevat tuomaan oman lisänsä kandensuuntaiseen journalismiin. Pentikäinen uskoo, että niihin voidaan rakentaa eri tavalla päivittyvää lehteä.

”Uutisia pitää päästä kertomaan silloin kun tapahtuu ja täydentämään sitä mukaa, kun asia elää. Verkko antaa meille siihen paremman mahdollisuuden kuin kerran päivässä kotiin kannettava lehti.”

”Uskon, että lukulaitteesta tulee lähivuosina hyvin kiinnostava uusi jakelutie. Se tulee sisältämään enemmän painetun lehden sisältöä kuin verkkolehti. Siellä voi olla liikkuvaa kuvaa, tilastotietoa tai vaikka enemmän valokuvia kuin lehdessä voidaan painaa. Koska laitteen käyttö on lehden omaista, siellä voivat olla myös lehden mainokset. Nythän verkossa mainokset ovat erilaisia,” Pentikäinen arvelee.

Lue Kalevan juttu