Neljän suurimman kustantamon omistama Taskukirja Loisto Oy myy LOISTO-tavaramerkin pääjakelijalleen Suomen Pokkaritukku Oy:lle. Jatkossa LOISTO tulee näkymään eritoten kaupoissa, pokkareiden valikoimanimenä ja kuluttajille tuttuna laaduntakeena.

Kaupan myötä Taskukirja LOISTO Oy:n liiketoiminta loppuu. WSOY, Otava, Tammi ja Gummerus perustivat markkinointiyhtiö Taskukirja LOISTO Oy:n vuonna 2000 ja huhtikuussa 2001 ilmestyivät ensimmäiset LOISTOpokkarit. Vuoden 2009 loppuun mennessä LOISTO on myynyt miltei 8 miljoonaa pokkaria ja sen valikoima on muodostunut 15 eri kustantamon kirjoista.

Taskukirja LOISTO Oy:n liikevaihto oli vuonna 2009 3,8 miljoonaa euroa ja myynninkasvu edellisvuoteen verrattuna yli 20 %.

Suomen Pokkaritukun omistavat Kirjavälitys Oy ja Karto Oy. Pokkaritukku perustettiin vuonna 2001. Vuoden 2009 liikevaihto oli 7,6 miljoonaa euroa. Jakelupisteitä on reilu 1000.

LOISTO on ollut Suomen pokkarimarkkinan markkinajohtaja perustamisestaan asti.