PlusTV:n kanavatarjonta antennikoteihin laajenee 1. helmikuuta, kun urheiluun keskittyvä Nelonen Sport Pro tulee osaksi PlusTV-pakettia. Welhon verkossa uusi kanava lisätään samaan aikaan poistuvan URHEILU+KANAVAN tilalle Welhon S, M, L ja XL -paketteihin, Welho Mix valikoimaan sekä Viasat Kulta -pakettiin. Kanavaa voi katsella myös Viasatin kautta kanavapaketeissa ilman lisämaksua.

Nelonen Sport Pron tavoitteena on olla Suomen paras urheiluun keskittyvä tv-kanava. Kanavalta voi seurata helmikuusta alkaen huippujääkiekkoa, kuten SM-liigan suoria finaalipelejä sekä NHL:n, Venäjän liigan KHL:n ja Ruotsin HockeyAllsvenskan -sarjoja. Kanavalla nähdään myös jalkapalloa, kuten UEFA Champions League, FA Cup, Ranskan liiga ja Englannin maajoukkueen kotiottelut. Mika Kallion tähdittämä MotoGP näkyy myös Nelonen Sport Prolta. Super Bowl nähdään suorana lähetyksenä 7.2. Myös tenniksen Masters-sarja, huippugolfia sekä amerikkalaisen jalkapallon NFL-liiga ovat kanavan sisältöä.

”Olemme saaneet asiakkailtamme paljon toivomuksia urheilupaketoinnin kehittämiseksi. Suomalaiset ovat innokasta urheilukansaa, ja teemme aktiivisesti töitä, jotta voisimme palvella heitä mahdollisimman hyvin. Nelonen Sport Pro:n erittäin monipuolinen, ykkösluokan urheilulajeihin painottuva ohjelmisto vahvistaa PlusTV:n urheilutarjontaa merkittävästi. Jatkamme urheilutarjontamme kehittämistä aktiivisesti vastedeskin”, PlusTV:n toimitusjohtaja Jyri Ratia kertoo.

Nelonen Sport Pro —kanava on mahdollista hankkia 1. helmikuuta alkaen osana PlusTV OmaPakettia, hintaan 22,22 eur/kk ja Kokopakettia hintaan 27,72 eur/kk. Welhon verkossa kanava näkyy kanavapaikalla 126. Viasatin paketeissa kanava näkyy ilman lisämaksua.

Lähetykset ovat pääosin suomeksi selostettuja.