Varapuheenjohtajiksi on valittu asiakaslehtien edustajana päätoimittaja Jaana Huttunen, Suomen Lähikauppa Oy:stä ja uutena ammatti- ja järjestölehtien edustajana päätoimittaja Antti Marttinen, Verotieto Oy:stä.

Muut hallituksen jäsenet:
Toimitusjohtaja Juha Blomster, Talentum Media Oy
Julkaisujohtaja Pauli Aalto-Setälä, Aller Media Oy
Päätoimittaja Hannu Laaksola, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Toimitusjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, A-lehdet Oy
Toimitusjohtaja Harri Mannila, Talotekniikka-Julkaisut Oy.

Aikakauslehtien Liiton jäseninä ovat kaikki merkittävät aikakauslehtikustantajat Suomessa. Liittoon kuuluu yli 270 suomalaista tai Suomessa toimivaa aikakauslehtikustantajaa ja <>julkaisijaa, jotka julkaisevat yhteensä lähes 570 aikakauslehteä tai verkkojulkaisua. Jäsenistössä ovat edustettuina yleisölehtien, ammatti> ja järjestölehtien sekä asiakaslehtien kustantajat. Aikakauslehtien Liiton markkinointinimi on Aikakausmedia.

Aikakausmedian liittojohtaja on Mikko Hoikka, joka vastaa edunvalonnasta, kansainvälisistä suhteista sekä julkaisuoikeudellisesta neuvonnasta. Liiton operatiivisesta johtamisesta vastaa markkinointi- ja tutkimusjohtaja Saara Itävuo.