Varapuheenjohtajiksi on valittu asiakaslehtien edustajana päätoimittaja Jaana Huttunen, Suomen Lähikauppa Oy:stä ja uutena ammatti- ja järjestölehtien edustajana päätoimittaja Antti Marttinen, Verotieto Oy:stä.

Muut hallituksen jäsenet:
Toimitusjohtaja Juha Blomster, Talentum Media Oy
Julkaisujohtaja Pauli Aalto-Setälä, Aller Media Oy
Päätoimittaja Hannu Laaksola, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Toimitusjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, A-lehdet Oy
Toimitusjohtaja Harri Mannila, Talotekniikka-Julkaisut Oy.

Aikakauslehtien Liiton jäseninä ovat kaikki merkittävät aikakauslehtikustantajat Suomessa. Liittoon kuuluu yli 270 suomalaista tai Suomessa toimivaa aikakauslehtikustantajaa ja <>julkaisijaa, jotka julkaisevat yhteensä lähes 570 aikakauslehteä tai verkkojulkaisua. Jäsenistössä ovat edustettuina yleisölehtien, ammatti ja järjestölehtien sekä asiakaslehtien kustantajat. Aikakauslehtien Liiton markkinointinimi on Aikakausmedia.

Aikakausmedian liittojohtaja on Mikko Hoikka, joka vastaa edunvalonnasta, kansainvälisistä suhteista sekä julkaisuoikeudellisesta neuvonnasta. Liiton operatiivisesta johtamisesta vastaa markkinointi- ja tutkimusjohtaja Saara Itävuo.