Jouluradiota kuunneltiin ympäri maailman netin kautta, yhteensä kuuntelijoita oli 113 eri maasta. Ulkomailta kuuntelijoita oli eniten Ruotsista, Yhdysvalloista toiseksi ja Saksasta kolmanneksi eniten.

Kuuntelu oli vilkkainta internetissä joulua edeltävällä viikolla arkisin, lähes puolet kuuntelijoista kuunteli Jouluradiota työpaikalla. Eniten Jouluradiota kuunneltiin netistä arkisin, kello 13 ja 14 välillä. Kuunteluhuippu saavutettiin yleensä kello 13 aikoihin iltapäivisin. Internetin kautta samanaikaisia kuuntelijoita oli eniten jouluaaton aattona.

Toivontuottajien Jouluradio tavoitti radion kautta 13,6 prosenttia pääkaupunkiseudun asukkaista Kansallisen radiotutkimuksen mukaan. Pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin Turussa, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella ja Rovaniemellä tavoitettiin 11 prosenttia väestöstä. Yhteensä Jouluradio saavutti 12,5 prosentin peiton Finnpanelin tekemän KRT-tutkimuksen mukaan.