Viestintätoimisto Miltton on nimittänyt Senja Larsenin johtavaksi konsultiksi 1.1.2010 alkaen. Senja Larsen siirtyy Milttoniin Finnairista viestintäpäällikön tehtävästä, missä hänen vastuullaan on ollut sisäisen ja ulkoisen viestinnän, mediasuhteiden sekä muun muassa lehdistötiedote- ja blogituotannon koordinointi. Hän on vastannut myös kriisiviestinnän suunnittelusta sekä Finnairin kansainvälisen pr-verkoston hallinnoinnista.

Miltton on kasvanut nopeasti Suomen johtavaksi viestintätoimistoksi nelinkertaistamalla toimintansa viimeisen neljän vuoden aikana. Asettumalla perinteisen viestinnän ja mainonnan välimaastoon Miltton on onnistunut tarjoamaan asiakkaalleen uusia ja kanavariippumattomia viestintäkonsepteja niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Milttonin asiakkaina on joukko Suomen suurimpia yrityksiä ja arvostetuimpia brändejä. Yrityksen myyntikate oli vuonna 2008 noin 3,2 miljoonaa euroa, jossa kasvua edellisvuodesta oli noin 50 prosenttia. Miltton palvelee asiakkaitaan Suomen ja Pohjoismaiden lisäksi Euroopassa ja Aasiassa.