FM, MBA Anne Mehtäläinen on valittu Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:n toimitusjohtajaksi. Mehtäläinen seuraa tehtävässä Markus Leikolaa 1.2.2010 alkaen. Liiton palveluksessa hän aloittaa jo 18.1.2010.

Mehtäläinen tulee MTL:n palvelukseen TeliaSonerasta, jossa hän on viimeksi vastannut digitaalisten medioiden uusien liiketoimintamallien kehittämisestä konsernitasolla. Hänellä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus markkinoinnista ja viestinnästä monentyyppisistä tehtävistä erityisesti asiakaspuolelta. Mehtäläisellä on myös merkittävä järjestökokemus nuorkauppakamaritoiminnasta.

”Markkinointi ja viestintä ovat murroksessa, jossa keskeisessä asemassa ovat alan palveluyritykset ja niiden uudistuminen vastaamaan muuttuviin asiakastarpeisiin. Minusta on upeaa päästä mukaan tähän muutokseen alan keskeisen toimijan näköalapaikalta”, sanoo Mehtäläinen.