Sanna Maskulin
Sanna Maskulin

Sanna Maskulin, 44, on nimitetty Glorian ruoka&viini -lehden päätoimittajaksi 1. joulukuuta alkaen. Hän on toiminut lehden toimitussihteerinä ja toimituspäällikkönä vuodesta 2005.

Aiemmin Sanna Maskulin on ollut freelancer-toimittaja sekä työskennellyt toimitussihteerinä ja tuottajana Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisuissa.

“On ilo päästä luotsaamaan ruoka- ja juomamaailman suunnannäyttäjää, jonka innokas lukija olen ollut sen ensimmäisestä numerosta alkaen. Erityisen innostavaksi uuden työni tekee se, että ruoka ja viini ovat juuri nyt nosteessa: ihmiset haluavat yhä enemmän tehdä kotona hyvää ruokaa ja maistella viinejä. Glorian ruoka&viini on ainoa lajissaan, sillä sen sisältö kattaa kaiken, mitä ruoka- ja juomakulttuurista laajasti kiinnostunut lukija osaa kaivata. Reseptien lisäksi tarjoamme lukijoillemme inspiraatiota ja elämyksiä, tekemistä ja lukemista sekä tietoa ja keskustelunaiheita”, Sanna Maskulin sanoo.

Sanna Maskulinin nimityksen jälkeen kaikilla Gloria-perheen lehdillä on oma päätoimittajansa: Gloriassa Sami Sykkö, Glorian Kodissa Minna Juti ja Glorian Antiikissa Pia Maria Montonen. Gloria-lehtien vastaava päätoimittaja Riitta Lindegren jättää tehtävänsä tämän vuoden lopussa.