Helmikuussa kaapelitalouksissa lähetyksensä aloittanut
lifestyle-kanava Liv nähdään myös antennitalouksissa 11.12. alkaen.

Suomen tv-talouksista on 44% antennitalouksia. Antennitalouksissa asuvilta katsojilta lähetysten aloittaminen edellyttää uuden kanavahaun starttipäivänä, 11.12. Kaapelitalouksissa asuvilta muutos ei vaadi toimenpiteitä.

Kanavan ohjelmisto poikkeaa valtakunnallisena avausviikonloppuna 11.12.-13.12., jolloin Livillä nähdään molemmat tuotantokaudet kotimaisesta menestyskomediasarjasta Kumman kaa, joka valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) värikästä elämäntapaa.

Keväällä 2010 Livillä nähdään myös runsaasti uutta kotimaista lifestyle-ohjelmaa: Vanessa Kurrin juontama, perhe-elämään keskittyvä Vanessa ja pikkuväki, naisen hyvinvointiin ja tabuihin pureutuva keskusteluohjelma Naisen suusta – Piitu Uski, sekä tuore sisustus- ja matkailuohjelma Sisustusmatkalla Minnan kanssa, jossa etsitään uusia sisustustrendejä ympäri Eurooppaa. Myös Neloselta tuttu Eden nähdään tulevana keväänä Livillä uusin jaksoin.