Jouluradiota voi kuunnella seuraavilla analogisilla taajuuksilla Helsingissä ja Vantaalla 102,4 MHz, Espoossa 103,1 MHz, Tampereella 90,3 MHz, Turussa 100,5 MHz, Oulussa 88,8 MHz, Seinäjoella 91,8 MHz ja Rovaniemellä 104,4 MHZ Tapaninpäivään asti.

Myös Jouluradion verkkosivut “www.jouluradio.fi”:http:// www.jouluradio.fi saavat uuden ilmeen. Netin kautta jouluradiota kuunneltiin peräti 86 maasta, ja uusilla nettisivuilla pyritään palvelemaan myös ruotsiksi ja englanniksi.

“Runsaasta palautteestamme noin joka seitsemäs tuli ulkomailta. Ulkosuomalaisten kommentit ovat olleet todella lämpimiä. He ovat kiittäneet kotimaisen joulun tunnelman välittämisestä”, kertoo Toivontuottajien toimituspäällikkö Jan Ahonen.

Jouluradion musiikki koostuu kotimaisesta ja ulkomaisesta perinteisestä, sovitetusta, uudesta ja kokeilevastakin.

Jouluradion musiikkipäällikkönä jatkaa radio Toivon musiikkipäällikkö Mikko Huotari, joka keskittyy musiikkivalinnoissa tämän päivän perinteisiin.

“Perinne ei tarkoita jotain naftaliinista nostettua sovinnaista muodollisuutta, vaan niitä eläviä joulunviettotapoja, joita tämän päivän suomalaiset suosivat. Meidän perheessä on paljon perinteitä, jotka ovat syntyneet 2000-luvulla.”

Uudistuneiden nettisivujen lisäksi tänä vuotta uutta on kanavan historian laajin kaapelikuuluvuus. Kaapelitalouksissa Jouluradiota voi kuunnella digiboksin kautta pääkaupunkiseudulla 100,5 MHz, Oulussa 91,9 MHz, Seinäjoella 92,7 MHz, Tampereella 104,5 Mhz, Turussa 101,9 MHz ja Raisiossa 104,3 MHz. Myös Toivontuottajien nettiradioista radio Lux ja radio Higher Ground soittavat joulun alla Jouluradion tarjontaa täydentävää musiikkia.

Jouluradion vaiennuttua Tapanin päivänä jatkavat pääkaupunkiseudulla samalla analogisella taajuudella vielä kuukauden verran radio Toivon, Luxin ja Higher Groundin sävelet. Muuallakin näitä kanavia voi kuunnella Jouluradion jälkeen, mutta lyhyemmän ajan kuin pääkaupunkiseudulla eli loppiaiseen eli 6. tammikuuta asti.