Ranto valittiin hallitukseen kaudeksi 2010–2012. Hän aloittaa Uutispäivä Demarin toimitusjohtajana helmikuussa 2010.

Erovuorossa olleet hallituksen jäsenet kustantaja Kari Kivelä, Kustannusosakeyhtiö Iltalehti, toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Sanoma News Oy, toimitusjohtaja Arto Tiitinen, Keskisuomalainen Oyj ja toimitusjohtaja Jukka Tikka, Länsi-Savo Oy, valittiin uudelleen.

Lisäksi hallituksessa jatkavat toimitusjohtajat Hans Boije, HSS Media Ab, Jukka Haapalainen, Kaleva Kustannus Oy, Arto Henriksson, Loviisan Sanomain Osakeyhtiö, Jorma Hämäläinen, Suomen Lehtiyhtymä Oy, Henrik Johansson, KSF Media Ab, Keijo Ketonen, TS-Yhtymä Oy, Matti Korkiatupa, Ilkka-Yhtymä Oyj, Jukka Ottela, Esan Kirjapaino Oy, Antti Porko, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj ja Raimo Puustinen, Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oy.

Sanomalehtien Liiton hallituksen puheenjohtaja on toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Sanoma News Oy.

Sanomalehtien Liitto on sanomalehtien ja sanomalehtikustantajien toimialajärjestö, johon kuuluu 194 sanomalehteä.