Lindblom aloittaa SuomiTV:n uutis- ja ajankohtaistoimituksen vastaavana päätoimittajana 26.10.2009 alkaen. Valtiotieteen tohtoriksi toukokuussa 2009 väitellyt Lindblom on työskennellyt viimeksi Eastway-konsernissa tiedotuspäällikkönä sekä Menolippu Oy:n kehitysjohtajana.

SuomiTV:n uusi vastaava päätoimittaja on pitkän linjan uutismies ja uuden median ammattilainen. Päätoimittajana, uutisankkurina ja uutistoimittajana työskennellyt Lindblom on tv-katselijoille tuttu ajaltaan MTV:n Kymmenen Uutisissa ja Huomenta Suomi -ohjelmassa. Hän työskenteli MTV:n uutistoimituksessa 12 vuoden ajan edeten uutisten uuden median toimintojen päätoimittajaksi. MTV:n lisäksi Tomi Lindblom on työskennellyt muun muassa Yleisradiossa, Suomen Tietotoimistossa ja Valitut Palat -lehdessä.

Joulukuussa 2009 lähetystoimintansa aloittava SuomiTV on itsenäinen ja riippumaton, laadukkaisiin ohjelmiin panostava perhekanava. Kanavan ohjelmisto koostuu matkailusta, luonto-ohjelmista, dokumenteista, harrastusohjelmista, lastenohjelmista, kulttuurista ja uutisista. SuomiTV tulee panostamaan erityisesti uutisiin, joita tullaan tuottamaan useamman kerran vuorokaudessa. SuomiTV pyrkii myös erityisesti kiinnittämään huomiota siihen, että lasten valveillaoloaikana kanavalla lähetetään vain lapsillekin soveltuvaa ohjelmaa.

SuomiTV:n omistavat kanadalainen tv-alan rahoittamiseen erikoistunut yritys Ontario Inc. sekä suomalaiset pienosakkaat. SuomiTV:n toimitusjohtajana toimii Hannu Haukka ja hallituksen puheenjohtajana Jeffrey Royer.

Kanavan toimitilat, huippuvarusteltu studio ja lähetyskeskus sijaitsevat Keravalla. SuomiTV on valtakunnallinen mainosrahoitteinen tv-kanava, joka näkyy sekä antenni- että kaapeliverkossa.