Aller aloittaa YT-neuvottelut Hot NOW:n lopettamiseksi. Neuvottelut koskevat trendi- ja shoppailulehti Hot NOW:n toimitusta ja sitä tukevia toimintoja. Neuvotteluihin on kutsuttu toimihenkilöiden ja journalistien pääluottamusmiehet sekä Hot NOW -henkilöstön edustaja. Suunnitteilla olevat toimet saattavat johtaa enimmillään 20 henkilön vähentämiseen.

”Lehteä perustettaessa oli päätetty tarkastaa lehden kehityksen suunta ja vauhti syyskuussa. Eilisessä Allerin hallituksen kokouksessa jouduimme yhdessä toteamaan, ettei tavoitteita ole saavutettu, eikä vasta horisontissa viipyilevä talouden elpyminen ehdi auttaa ajoissa lehden kannattavuuteen ,” toteaa Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.

”Lehti on toimitettu raikkaasti ja ammattitaitoisesti, aika ja vauhti eivät valitettavasti riittäneet. Yritämme löytää ainakin osalle Hot NOW:n päteville tekijöille töitä talon sisältä,” sanoo Allerin julkaisujohtaja Eeva-Helena Jokitaipale.

YT-neuvottelut eivät koske talon muita lehtiä ja verkkopalveluja , jotka ovat menestyneet yleisestä taloustilanteesta huolimatta hyvin.

Aller on pohjoismaiden suurin aikakauslehtikustantaja, joka julkaisee Suomessa seitsemää aikakauslehteä ja kymmentä verkkopalvelua. Helsingin Punavuoressa sijaitseva yhtiö työllistää 290 henkeä.