Ilta-Sanomien vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja, 51, on nimetty myös Taloussanomien vastaavaksi päätoimittajaksi 6. syyskuuta 2009 alkaen.

Taloussanomat Oy siirtyy Ilta-Sanomien organisaatioon syyskuun alusta. Sadeoja toimii Taloussanomien verkkolehtien, Taloussanomat, Digitoday ja It-viikko, ja Uutistoimisto Startelin vastaavana päätoimittajana.

Siirto tuottaa synergiahyötyjä verkkosivustojen kävijänohjauksen ja hallinnon tiivistämisen kautta.

Sadeoja uskoo, että se myös osaltaan auttaa Ilta-Sanomia nousemaan verkossa iltapäivälehtien ykköseksi ja vastaavasti Taloussanomia nousemaan verkon suurimmaksi talouslehdeksi. Viime viikolla (viikko 35) Taloussanomat.fi oli 590 000 eri kävijällään maan suurin b-to-b-media.

Taloussanomien siirto Ilta-Sanomiin ei vaikuta Taloussanomien verkkopalvelujen tai uutistoimisto Startelin toimitukselliseen linjaan. Palveluja toimitetaan edelleen itsenäisesti, ja Taloussanomat, Startel, Digitoday ja It-viikko jatkavat omina brändeinään. Startelin johdossa jatkaa toimituspäällikkö Anneli Koistinen ja koko Taloussanomien johdossa toimituspäällikkö Hannu Sokala.

Sadeoja aloitti Ilta-Sanomien vastaavana päätoimittajana toukokuussa 2007. Sitä ennen hän toimi Ilta-Sanomien uutispäätoimittajana ja toimituspäällikkönä.

Taloussanomat Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Ilta-Sanomien liiketoimintajohtaja Pekka Harju.