Alma Media -konserniin kuuluvan Iltalehden verkkoliiketoimintajohtajana aloittaa 1.9.2009 Asmo Halinen. Ennen siirtymistään Iltalehteen Halinen on tehnyt pitkän ja laaja-alaisen uran verkkoliiketoiminnan kehittämisen parissa muun muassa Saunalahti Oyj:ssä ja Apaja Oy:ssä.

“Verkkoliiketoimintajohtajan tehtävä on Iltalehdessä uusi. Olemme iloisia saatuamme yhden Suomen kokeneimmista internet-tuotannon ammattilaisista mukaan kehittämään nopeasti kasvavaa verkkoliiketoimintaamme”, toteaa Iltalehden kustantaja Kari Kivelä.

Kustannusosakeyhtiö Iltalehti kustantaa kuusi kertaa viikossa ilmestyvää Iltalehteä ja sen viikkolehtiä Ilonaa ja TV-jättiä, sekä verkossa iltalehti.fi:tä, telkku.comia ja vuodatus.net-blogipalvelua. Iltalehden levikki on 122 548 kappaletta (2008). Iltalehti.fi on Suomen suurin verkkomedia yli 1,6 miljoonalla viikkokävijällään.