MBA Tarja Virmala (50) on nimitetty viestintätoimisto Cocomms Oy:n toimitusjohtajaksi 28.9. alkaen.

Virmala oli aiemmin Tietoalojen liitto ry:n toimitusjohtaja ja hänellä on pitkä kokemus tietotekniikka-alalta, jolla hän on toiminut paitsi viestintä- myös henkilöstö- ja markkinointijohtajana.

“Tarja Virmalalla on laaja-alaisen pörssiyhtiön ja järjestöjen viestintäkokemuksen sekä yhteiskuntasuhteiden hoitamisen lisäksi vakuuttava näyttö henkilöstön johtamisesta ja markkinoinnista. Lisäksi hänellä on laaja kontaktiverkosto. Näistä kaikista ominaisuuksista on hyötyä pyrkiessämme Suomen johtavaksi viestintätoimistoksi”, sanoo Cocommsin hallituksen puheenjohtaja ja omistaja Kaija Langenskiöld.

Cocomms on noin 20 hengen viestintätoimisto, joka konsultoi asiakkaitaan erilaisten muutos- ja kriisitilanteiden johtamisessa. Yhtiö kasvattaa asiakkaidensa omistaja-arvoa sekä auttaa niitä rakentamaan tavoiteltua mainetta, työnantajakuvaa ja brändiä. Valtaosa asiakkaista on Suomessa toimivia kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita teknologian, talouden sekä terveydenhuollon aloilla.

Kaija Langenskiöld keskittyy jatkossa uusasiakashankintaan, asiakastyöhön sekä kansainvälisen verkoston kehittämiseen.