Viasat on sopinut lokakuussa alkavan jääkiekon NHL-liigan televisioinnista Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Uuden sopimuksensa myötä Viasat avaa kaapeli- ja satelliittijakeluun Suomen ensimmäisen huippujääkiekkoon erikoistuneen Viasat Hockey -kanavan, joka esittää suorien NHL-otteluiden
lisäksi myös Venäjän KHL-liigan ottelut ja Ruotsin Allsvenskan-
kiekkoliigan. Uusi kanava aloittaa lähetykset 1.9.

Viasatin NHL-sopimus kattaa runkokauden aikana yksinoikeudella viisi suoraa ottelua viikossa laajoine NHL-uutisointeineen, uusintoineen ja huippuhetkien koostelähetyksineen sekä kaikki Stanley Cupin playoff-ottelut. Televisiointien lisäksi sopimus sisältää kaikkien NHL-otteluiden suoran online-esittämisen Viasat OnDemand -nettipalvelun kautta.

Viasat panostaa vahvasti jääkiekkoon, sillä jo aikaisemmin keväällä yhtiö hankki Venäjän KHL liigan televisiointioikeudet ja näyttää yksinoikeudella myös Ruotsin Allsvenskan -mestaruussarjan. Näissä sarjoissa pelaa myös ennätysmäärä suomalaisia huippujääkiekkoilijoita, joita yksinomaan NHL:ssä
yli 40.