Levittäytymällä myös antenniverkkoon DNA ottaa entistä vahvemman roolin TV-palveluiden valtakunnallisessa markkinassa.

Toimiluvan hakeminen on osa DNA:n strategiaa toimia valtakunnallisesti valikoiduilla liiketoiminta-alueilla. Jo perinteisesti DNA on ollut vahva toimija alueellisesti kaapeli-TV- ja maksu-TV-palveluiden tarjoajana. Televisiopalveluiden ja päätelaitteiden kehitys on kuitenkin erittäin nopeaa, ja tulevaisuuden palvelut hyödyntävät monipuolisesti eri verkkoja.

Laajentuminen myös antenniverkon toimijaksi on luonnollinen seuraus markkinoiden kehittyessä. Antenniverkko on jo tällä hetkellä laajan peittonsa ansiosta suosituin jakeluverkko Suomessa ja sen kilpailukyky kasvaa merkittävästi teräväpiirtopalveluiden käynnistymisen myötä.

Verkkotoiminnan käynnistymisen myötä DNA luo myös terveen kilpailuasetelman Suomen antenniverkon markkinoihin. Tämä monipuolistaa asiakkaiden palveluja ja lisää laadukasta ja kiinnostavaa sisältöä verkossa.

DNA näkee teräväpiirto-TV-palveluiden käynnistymisen tuovan myös houkuttelevia liiketoimintamahdollisuuksia.

-Hintojen laskun myötä koteihin on ostettu viime vuosina paljon teräväpiirtokykyisiä päätelaitteita, joiden ominaisuuksia ei ole vielä pystytty hyödyntämään. Lisäksi markkinoilla olisi tarjolla paljon laadukasta teräväpiirto-sisältöä. Verkkotoiminnan käynnistyttyä kodeissa päästään vihdoin nauttimaan ennennäkemättömästä kuvanlaadusta. Uskomme myös, että mediatalot ovat tyytyväisiä uusien palveluiden tuloon ja terveen kilpailun käynnistymiseen markkinoilla, kertoo toimitusjohtaja Riitta Tiuraniemi.