ILMOITUS: Medialle sisältöä tuottava AP24.fi on laajentanut tarjontaansa pilapiirroksiin. Artikkelipalvelun piirtäjänä on aloittanut Perry Partanen, joka on kokenut kuvittaja, sarjakuvantekijä ja pilapiirtäjä.

Hän on tehnyt “Viikon pilapiirrosta” Suomen Kuvalehteen ja kuvittanut mm. Valittuja Paloja. Lisäksi hän on toiminut AD:na useissa mainos- ja viestintätoimistoissa (Mainosyhtymä, Ogilvy & Mather, Hill & Knowlton).

Suomalaismedian lisäksi hänen pilapiirroksiaan julkaistaan myös USA:ssa ja Kanadassa.

Hänen piirroksiaan voi ostaa AP24.fi -palvelusta samaan tapaan kuin juttujakin. Lisäksi hän on valmis tekemään lehdille räätälöityjä kuvituksia, joita voi tilata AP24.fin kautta.

Uusinta AP24.fin juttutarjonnassa on taloussivuille sopiva toimittaja Anne Karppisen katsaus Lasinjalostusteollisuus odottaa energiansäästölakeja.

Päätoimittaja Markku Hurmeranta käsittelee uusimmassa kolumnissaan Demoralisoiva Destia tätä ikävään valoon joutunutta valtionyhtiötä ja siellä tapahtunutta omistajavalvonnan täydellistä haaksirikkoa.

AP24.fi

Lisätietoja palvelusta antavat:

Päätoimittaja
Markku Hurmeranta
markku.hurmeranta@ap24.fi
040 583 0103

ILMOITUS