“Plus TV on luonut itselleen aseman Suomen johtavana maksu-tv toimijana. Luotamme siihen, että kehittämällä yhteistoimintaa ja synergioita Ruotsin, Tanskan ja Suomen välillä voimme tuoda parhaat tavat toimia kaikille alueille. Yhdistetyillä voimavaroilla pystymme kilpailemaan markkinoilla, joilla kilpailu kovenee koko ajan”, sanoo Per Norman, Boxerin toimitusjohtaja.

“Enemmistön ostaminen Plus TV:stä on merkittävä askel kohti suurta yhteispohjoismaista mediaryhmää, joka keskittyy maanpäällisiin verkkoihin ja maksu-TV palveluihin”, sanoo Crister Fritzson, Teracom Groupin toimitusjohtaja.

Boxer on nyt ostanut emoyhtiönsä Teracom Groupin kautta enemmistön PlusTV:stä. Baker Capital ja Provider jäävät yhtiöön vähemmistöomistajiksi. Omistajien yhteinen tavoite on jatkaa Plus TV:n kehittämistä kilpailukykyiseksi ja menestyväksi yhtiöksi.

Plus TV:n omistajina ovat olleet Baker Capital,IT Provider Funds , ryhmä yksityisiä sijoittajia.