Koodiviidakko Oy:ssä on tehty seuraavia nimityksiä:


Heikki Sipola

Heikki Sipola, Senior Consultant, sales and marketing 4.5.2009. alkaen. Hän vastaa osaltaan Koodiviidakon digitaalisen viestinnän asiantuntijapalvelu- ja tuotemyynnistä sekä ulkoisesta viestinnästä. Heikki on toiminut aiemmin viestintä-, markkinointi- ja myyntitehtävissä mm. Syötekeskus Oy:ssä, Cygate Oy:ssä ja PKC Group Oyj:ssä.

Henri Huovinen, Account Manager 24.3.2009 alkaen. Hän vastaa osaltaan Koodiviidakon digitaalisen viestinnän asiantuntijapalvelujen myynnistä ja toteutuksesta sekä myynnin kehittämisestä. Henri on toiminut aiemmin Koodiviidakossa myyntineuvottelijana ja Stockmann Oyj:n Oulun tavaratalossa mobiililaitteiden osastovastaavana.


Pekka Huttunen

Henri Huovinen

Pekka Huttunen, Key Account Manager, KTM 5.1.2009. alkaen. Pekka vastaa osaltaan Koodiviidakon digitaalisen viestinnän asiantuntijapalvelujen myynnistä ja yhteistyön kehittämisestä avainasiakkaille, pääpainonaan mainos- ja viestintätoimistot. Pekka on toiminut aiemmin mm. yhteysupseerina Afganistanissa, sekä yrittäjänä ja Kauppatieteiden opiskelijain yhdistyksen- Finanssi ry:n puheenjohtajana.


Lari Suomalainen

Turo Siipo

Turo Siipo, Account Manager 24.3.2009. alkaen. Hän vastaa osaltaan Koodiviidakon digitaalisen viestinnän asiantuntijapalvelujen myynnistä ja toteutuksesta sekä myynnin kehittämisestä. Turo on toiminut aiemmin Protie Oy:ssä asiakaspalvelupäällikkönä.

Lari Suomalainen, Sales Manager 1.2.2009. alkaen. Hän vastaa Koodiviidakon digitaalisen viestinnän tuotemyynnin kehittämisestä ja johtamisesta. Lari on toiminut aiemmin Koodiviidakossa myyntineuvottelijana.