IPRN:n vuosikokoukseen ja vuoden parhaan viestintäprojektin valintaan osallistui 24 viestintätoimistoa 20 maasta eri puolilta maapalloa. Näistä toimistoista 12 osallistui vuoden projekti -kilpailuun omalla projektillaan.

“Harkonsalo & Vesan voittoisa vuoden viestintäprojekti on älykäs, innovatiivinen ja luova ratkaisu pienten ja keskisuurten asiantuntijayritysten viestinnän strategian kehittämiseen ja viestinnän toteutukseen. Siksi he ehdottomasti ansaitsivat tämänvuotisen voittonsa ja IPRN:n vuoden projektikilpailun ykköspalkinnon”, sanoo Fabio Rainieri, IPRN:n puheenjohtaja ja milanolaisen Perego & Solera –viestintätoimiston toimitusjohtaja.

“Tulla valituksi parhaaksi 12 erinomaisen viestintäprojektin joukosta kaikkiaan 35 kansainvälisen viestintätoimiston ketjussa on iso ylpeyden aihe toimistollemme. Kilpailun taso oli todella kova kuten aiempinakin vuosina. Voitto on usein mennyt suurten PR-maiden, kuten Yhdysvaltojen, Englannin tai Kanadan toimistoille. Tuntuu hyvältä, että pienenkin maan viestintätoimisto voi olla paras alallaan, sanoo Harkonsalo & Vesan toimitusjohtaja Karri Vesa.

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy on brändien ja asiantuntijayritysten julkisuuden hallintaan keskittynyt viestintätoimisto. Yrityksen palveluksessa on 8 henkilöä.

IPRN (International Public Relations Network) on vuonna 1994 perustettu itsenäisten viestintätoimistojen muodostama globaali verkosto. Verkostoon kuuluu 35 viestintätoimistoa 25 maasta. Kaikki IPRN:n jäsentoimistot ovat osaamiseltaan oman maansa kärkeä.