Maailmanlaajuisesti toimiva viestintätoimistoketju Waggener Edstrom Worldwide (WE) tulee Suomen ja Pohjoismaiden markkinoille OSG Viestinnän kanssa solmimansa yhteistyösopimuksen kautta. Helsingissä ja Turussa toimiva OSG Viestintä liittyy WE:n Global Alliance -yhteistyöohjelmaan. Sopimus tarjoaa WE:lle ja sen kansainvälisille yhteistyökumppaneille vahvan paikallisen läsnäolon ja asiantuntemuksen Suomessa. Samalla OSG Viestintä saa globaalin kumppanin.

Waggener Edstrom Worldwide perustelee pohjoismaisille markkinoille tuloaan Suomen kautta muun muassa sillä, että Suomi on menestynyt viime vuosina erinomaisesti Maailman Talousfoorumin kilpailukykyluokituksissa. EU-alueen innovatiivisuutta kuvaavassa European Innovation Scoreboard 2007 -raportissa Suomi nimettiin yhdeksi EU:n innovatiivisimmista maista. Suomi oli myös kolmen parhaan EU-maan joukossa innovaatioajureissa, tiedon luomisessa ja sovelluksissa. Kolmannen asteen koulutuksen, julkisen ja yksityisen tutkimuksen, tuotekehityspanostuksen, yritysten varhaisvaiheen riskirahoituksen ja patenttien suhteen Suomi oli niin ikään kolmen parhaan joukossa.

”Pohjoismaat kiinnostavat asiakkaitamme. Pohjoismaita pidetään kasvavana ja tehokkuutta arvostavana markkina-alueena, jossa innovatiivisuus kukoistaa”, sanoo Waggener Edstromin EMEA-alueen toiminnoista vastaava johtaja Chris Talago. ”Integroitua markkinointiviestintää tarjoavaa OSG vahvistaa entisestään kansainvälistä läsnäoloamme, ja tarjoaa meille mahdollisuuden palvella asiakkaita, jotka haluavat osansa Pohjoismaiden innovaatiopotentiaalista”, hän jatkaa.

”Suomessa on perinteisesti panostettu tutkimukseen ja teknologiaan, mutta olemme ajoittain olleet hieman ujoja nostamaan esiin osaamistamme globaalisti. Viime aikoina suomalaiset yritykset ovat kuitenkin kiinnittäneet entistä enemmän huomiota markkinointiviestintään. Ne ovat havainneet, miten tehokas työkalu ammattitaitoisesti hoidettu viestintä on, kun yrityksen viesti halutaan esiin myös globaalisti”, OSG Viestinnän toimitusjohtaja Toni Perez sanoo.

”Waggener Edstrom Worldwiden kansainvälisillä asiakkailla on nyt yhteistyökumppani Suomessa ja Pohjoismaissa. Vastaavasti me aiomme aktiivisesti tarjota WE:n vahvaa globaalia osaamista muun muassa digitaalisesta viestinnästä ja innovaatioviestinnästä kotimaisille ja pohjoismaisille asiakkaillemme”, Perez jatkaa.

www.osgviestinta.fi

http://www.WaggenerEdstrom.com..