Hallituksen kokoonpano:
Varapuheenjohtaja Risto Pesonen, Rakennusteollisuus RT
Leena Artimo, Viherjuuri
Reijo Ikäheimonen, Infobase Towers
Katariina Kivistö
Kare Ojaniemi, Liikenneturva
Liisa Partio, Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Teuvo Peltoniemi, A-klinikkasäätiö
Annamaija Puonti, Lastensuojelun Keskusliitto
Sari Vapaavuori, Helsingin Sanomat

Toiminnanjohtajana jatkaa Annika Artimo.

YVYn tehtävänä on korostaa yhteiskuntaviestinnän merkitystä viestintäkentässä ja tavoitteena toimia viestintää toteuttavien, tuottavien, suunnittelevien ja julkaisevien tahojen välillä. YVYyn kuuluu yhteiskunnallista viestintää tuottavia yrityksiä ja yhteisöjä sekä median, markkinointi- ja viestintäalojen edustajia.

Lisäksi vuosittain järjestettävän Vuoden yhteiskuntaviestintäteko -kilpailun avulla halutaan nostaa esille esimerkkejä parhaista yhteiskuntaviestinnällisistä käytännöistä. Kilpailussa palkitaan parhaat yhteiskunnalliset viestintäkampanjat tai -teot. Viime vuonna voittajaksi nousi Perämeren jätehuollon ”Jätteet jäkälään” -kampanja. Tämän vuoden kilpailuun voivat osallistua kaikki vuoden 2009 aikana toteutetut viestintäteot.