Mascara-yhtyeen keulahahmo Angelica Blush on maailman tähtien tapaan perustanut oman levy-yhtiön. Heavenly Hip records -nimeä kantava yhtiö keskittyy omiin tuotantoihin, kuten uuteen The Blush -yhtyeeseen. Heavenly Hip records julkaisi The Blushin esikoissinglen Heavenly hellin vappupäivänä 1.5.2009.

–Heavenly hell -kappale kertoo ihmissuhdetilittämisen ahdistavuudesta megakertoimin. Kappaleen alkupuolen rauhallinen tunnelma on kuitenkin vain silmänlumetta. Musiikkityyliltään The Blush liukuu balladeista hyperenergiseen punkkiin, Angelica Blush kertoo.

Tuottelias Blush

Vaikka The Blush on uusi tulokas, ovat bändin jäsenet suurelle yleisölle jo entuudestaan tuttuja muista kokoonpanoista. Laulusolisti/sanoittaja/säveltäjä Angelica Blush tuli alun perin tunnetuksi Mascara-yhtyeen Erittäin hyvä ellei täydellinen-, Assanvessankassa- ja Tyylilyyli -hiteistä vuosina 1996-1998.

Hän toimi Mascara-projektin vetäjänä, laulusolistina ja sanoittajana. Hän myös käsikirjoitti ja tuotti massiivisen 12 muusikon ja tanssijan Play it Again Ma’s Cara -varieteen, jonka ensi-ilta oli Suomen Kansallisteatterissa vuonna 1999, ja jossa myös esiintyivät The Blushin muusikot.

Vuosien varrelle on mahtunut useita musiikkiprojekteja niin oman kuin covermusiikin parissa, mm. Up With People -ryhmän The Rhythm of the World -kiertue USA:ssa, Meksikossa, Kanadassa ja Australiassa vuonna 1992 ja Peppi Pitkätossu -näytelmä Suomen Kansallisteatterissa 1998-2002. Seuraava suurempi tapahtuma on osallistuminen cover-bändi Cellophane Flowersin laulusolistina Beatle Week -tapahtumaan Liverpoolissa tämän vuoden elokuussa.

Tunnettuja tekijöitä

Säveltäjä/sovittaja Max Aho on tehnyt musiikkia Angelican kanssa jo useita vuosia; The Blush -yhtyeen juuret ajoittuvat vuoteen 2004, jolloin parivaljakko löysi The Blushin musiikillisen tyylin. Max toimii myös bändin valokuvaajana sekä graafisena suunnittelijana. Hän on opiskellut mm. äänittämistä ja sähköistä viestintää. Hänellä on oma yritys Mediamomentum, joka toimii Heavenly Hip records:in kanssa singlen kaupallisena tuottajana.

Rumpali/sovittaja Mika Ryhänen soittaa useissa johtamissaan kokoonpanoissa ja tuottaa covertribuutti-keikkoja sekä opettaa musiikkia. Koulutukseltaan hän on musiikkipedagogi. Hän on ollut kiertueella mm. Gimmelin kanssa vuonna 2002. Mika osallistuu myös Cellophane Flowersien riveissä rumpalina/laulusolistina Beatle Week -tapahtumaan.

Kitaristi/sovittaja Toni Lunden on koulutukseltaan muusikko. Hän opettaa musiikkia ja soittaa useissa kokoonpanoissa mm. Faustburgerissa.

Basisti/sovittaja Timo Tuppurainen on musiikin maisteri. Hän opettaa musiikkia ja keikkailee myös useissa kokoonpanoissa. Hän on soittanut mm. Lenni-Kalle Taipale triossa, Hemma Beastissa ja kansainvälisestikin menestystä saavuttaneessa U-street All Starsissa.

Heavenly hell -kappaleen ovat äänittäneet, miksanneet ja tuottaneet Aku Sinivalo ja Toni Kimpimäki Sonic Kitchen Oy:stä.