Jonas Eriksson ryhtyy 24. huhtikuuta alkaen CANAL+:n / C More Entertainmentin toimitusjohtajaksi. Jonas tulee Bonnier Broadcasting & Entertainmentista, missä hän on toiminut varatoimitusjohtajana. Hänellä on laaja kokemus niin tv-mediasta kuin tilausmedioistakin. Hänen tehtävänään on jatkaa CANAL+:n perustoiminnan eli premium-television kehittämistä, säilyttää nykyiset asiakkaat sekä kasvattaa tilaajamäärää. Samalla hän jatkaa työtään TV4:n ja CANAL+:n yhteensovittamiseksi.

Jonas Erikssonista tulee CANAL+:n / C More Entertainmentin toimitusjohtaja Per Borgklintin lopetettua.

Jonas tulee Bonnier Broadcasting & Entertainmentista, missä hän on toiminut varatoimitusjohtajana vuodesta 2005. Hän oli myös Bonnier Magazine Groupin varatoimitusjohtaja vuosina 2002-2005. Sitä ennen hän oli Bonnier Tidskrifterin vt. toimitusjohtaja, City magasinin liikealajohtaja sekä Liettuan suurimman tv-kanavan Laisvas Nepriklausomas Kanalasin toimitusjohtaja. Hän on TV4:n ja MTV Median hallituksen jäsen sekä SF Bion, Homeenterin, Bonnier Amigo Musicin ja Bonnier Responsmedierin hallituksen puheenjohtaja.

Jonas Eriksson ryhtyy hoitamaan uutta työtään 24. huhtikuuta. Samanaikaisesti Johan Kleberg, TV4 Sportin nykyinen toimitusjohtaja, aloittaa operatiivisena johtajana (Chief Operating Officer, COO) CANAL+:lla. Hän vastaa myös CANAL+:n ja TV4-Gruppenin yhteensovitustyöstä. Hans Pekkarista tulee TV4 Sportin uusi toimitusjohtaja. Hän jatkaa myös nykyistä tehtäväänsä TV4-Gruppenin urheilujohtajana.

CANAL+:n ja TV4:n yhteensovitustyö jatkuu. CANAL+:n pääkonttori lakkautetaan syksyllä, ja sen toiminnot ja henkilökunta muuttavat TV4-taloon.

C More Entertainment on Pohjoismaiden johtava premium-maksu-tv-palvelujen tuottaja, joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tv-tarjontaan kuuluu premium-elokuvia, tv-sarjoja sekä urheilua 14 kanavalla. Lähes miljoona pohjoismaista katsojaa on valinnut CANAL+:n televisioonsa. Lineaarisen television lisäksi CANAL+ tarjoaa pay-per-view- ja video-on-demand-palveluita sekä verkossa että eri operaattoreiden kautta.