Kirsi Räikkönen
Kirsi Räikkönen

Marimekossa ja H & M:ssä uraa luonut Kirsi Räikkönen aloittaa maanantaina 20.4. Sinebrychoffin markkinointijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Kirsi Räikkönen vastaa Sinebrychoffin vahvojen tuotemerkkien, mm. Karhun, KOFFin, Golden Capin, Kurkon ja Batteryn markkinoinnista, brändinhallinnasta ja mainonnasta Suomen erittäin kilpailluilla juomamarkkinoilla.

Räikkönen on aiemmin työskennellyt Marimekon markkinointi- ja kehitysjohtajana, Hennes & Mauritzin markkinointi- ja viestintäpäällikkönä sekä Mainostoimisto Womena-McCannissa. H&M-ketjussa hän vastasi viimeisen puoli vuotta Suomen tehtäviensä ohella myös Ison-Britannian markkinoinnista.

”Räikkösen laaja kokemus brändin rakentamisesta ja jalkauttamisesta sekä kuluttajamarkkinoinnista niin Suomessa kuin ulkomailla on hänen vahvuutensa. Tällaiselle ammattitaidolle on kysyntää Sinebrychoffilla, suomalaisen juoma-alan ammattilaisella”, toimitusjohtaja Pekka Tiainen sanoo.